Bodø/Glimt mot til

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

. BodøGlimt reiste seg etter Roma-smellen rundspilte Vålerenga og vant 5-1. Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland. Något som inte lär ha gjort Romatränaren Jose Mourinhos vistelse i Norge mer behaglig.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Mai-festen mot Tromsø nå.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad.

Både Hugo Vetlesen og Ola Solbakken scoret for BodøGlimt mot Vålerenga mandag. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid.

9 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene. Sikre deg plass på 16.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Mats Torbergsen NTB. Då ska en grupp barn ha ropat.

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. BodøGlimt på TV og Live Stream. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Miika Koppinen Morten Gamst Pedersen og Steinar Nilsen har alle opplevd tøffe bataljer mot Glimt i Bodø.

Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i. Den inleddes med ilska efter att laget anlänt till arenan på onsdagen. 9 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Poengtapet mot Tromsø gjør at BodøGlimt fortsatt bare står med én seier på eget gress. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Takk for din påmelding. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Forferdelig dårlig dømming BodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø.

Mats Torbergsen NTB Foto. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. 75 54 55 00.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Sikre deg plass på 16.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Niklas Aune Johnsen. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. SNN-tribunen er åpen for publikum. 0008 Det føles som et tap.

7 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Tross nok et skuffende Glimt-resultat var det. Och sedan lyckades Hugo Vetlesen med en minut kvar av ordinarie tid ge BodøGlimt ledningen och därmed avgöra matchen till norrmännens fördel.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Det føles som et tap sånn som det blir. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Mai-festen mot Tromsø nå. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. 9 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien. Krevende uke for Glimt. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Horrible As Roma Were Made By Norwegian Club Bodo Glimt 6 1


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt Blir Ambassadorklubb For Mot Norge Mot Norge


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel